The Aftermath: 10 Pierdători de lupte Mayweather

Anonim

Floyd Mayweather fură multă speranță fanilor provocatorilor săi, în timp ce câștigă în meciuri impecabile, bătând de obicei jucătorii cu greutate ușoară și greutate medie. În timp ce ne îndreptăm capul spre ultimele zece lupte pe care le-a avut, am putea crede că acei învinși nu merg deloc acasă în timp ce Mayweather aduce acasă slănina, dar ceea ce nu știm sunt beneficiile și urmările pierderii lor. Iată lista dintr-o listă cronologică a luptelor.

10 Zab ​​Iuda: A câștigat 7 milioane de dolari (în principal din procentul de profit)

Lupta din 2006 dintre Zab Judah și Floyd Mayweather a fost cunoscută de mulți spectatori ai fanilor Mayweather, deoarece a câștigat titlul în Federația Internațională de Box pentru această luptă. Provocarea a apărut în 8 aprilie 2006 la Thomas & Mack Center din Las Vegas, Nevada. Challenger Zab Judah a fost cunoscut pentru cele cinci titluri mondiale ale acestuia în cadrul categoriilor de greutate ușoară și sudură. El a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de campionul mondial la suduri.

Cei doi reușiseră să se lupte riguros, întrucât Iuda a ajuns aproape la o lovitură cu Mayweather, dar așteptările sale cu privire la provocator par a fi mai mici decât ceea ce ar trebui să fie. Cu toate acestea, a cincea și a zecea rundă au schimbat acest punct de vedere, deoarece Mayweather îl lovește pe Iuda și îl face să sângereze.

La final, Mayweather a câștigat provocarea luând acasă 5 milioane de dolari. Pe de altă parte, Iuda a fost de acord să ia acasă 3 milioane de dolari plus un procent din veniturile emisiunii dacă ar fi câștigat. Totuși, pierderea sa i-a permis să ia acasă garanția de 1 milion USD și procente din profituri. Deși acesta este cazul, Iuda a luat încă acasă mai mult de 7 milioane de dolari.

9 Carlos Baldomir: A câștigat 1, 6 milioane USD

A fost o goană serioasă pentru Carlos Baldomir în timpul luptei împotriva Mayweather din 4 noiembrie 2006, în timp ce s-a confruntat cu o luptă cu adevărat provocatoare. Fără lovituri exacte de aterizare pe adversarul său, Baldomir a avut probleme serioase, mai ales când Mayweather a debarcat cu un priză și un cârlig la primul tur. Desigur, tăierea a avut un impact grav asupra performanței sale și i-a permis adversarului să continue să aibă mâna superioară. La final, titlul fusese dat lui Mayweather care a luat acasă 8 milioane de dolari, în timp ce Baldomir avea doar 1, 6 milioane de dolari. Nu pare prea mult pentru un boxer în aceste zile, dar această sumă este destul de utilă atunci.

8 Oscar De La Hoya: A câștigat 58 de milioane de dolari

5 mai 2007 a fost așteptat de mulți spectatori, în timp ce Mayweather s-a confruntat cu campioana diviziei cu șase diviziuni și cu campionul WBC, de greutate medie, Oscar De La Hoya. Lupta a generat o mulțime de telespectatori din pay per view, care a fost la 2, 7 milioane de cumpărători.

Lupta i-a dezamăgit pe fanii lui De La Hoya, deoarece nu a reușit să-l lovească pe Mayweather în țintele sale, ceea ce la final l-a costat să piardă lupta. Scorurile au fost în favoarea lui Mayweather la o decizie împărțită, dar în ciuda pierderii, De La Hoya a luat încă acasă 58 de milioane de dolari!

7 Ricky Hatton: A câștigat 12 milioane de dolari

Golden Boy Productions și Maywether Promotions au dat această luptă un impuls pentru publicul să aștepte cu nerăbdare o luptă între Ricky Hatton și Floyd Mayweather. Acesta a fost un moment de cotitură pentru Mayweather, deoarece a fost șansa lui de a-și dovedi titlul de greutate.

Cu promoțiile intitulate „Neînvins”, lupta a fost o confruntare între greutățile de sudare neînvinsă. Acesta a fost unul dintre momentele lăudabile pentru care Mayweather a fost cunoscut, deoarece a anunțat că este cel mai mare.

La 8 decembrie 2007, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada, lupta a fost la fel de interesantă pentru fanii ambilor jucători neînvintiți. În runda a 10-a, Hatton s-a confruntat cu terenul în timp ce a fost doborât de Mayweather cu o tăietură în ochi. A fost jocul lui Mayweather pentru a câștiga, deși a recunoscut că Hatton a fost un jucător dur, luând acasă în jur de 11-12 milioane de dolari, în timp ce Hatton a luat acasă o garanție de 6-8 milioane de dolari. Desigur, ambii jucători mai aveau profituri din emisiune, iar la o estimare, Hatton a primit 4 milioane de dolari suplimentari, iar câștigurile lui Mayweather au ajuns până la 25 de milioane de dolari în acea luptă.

6 Juan Manuel Marquez: A câștigat 3, 8 milioane de dolari

În 2009, Mayweather a avut o luptă de revenire împotriva campionului ușor, Juan Manuel Marquez. După ce s-a retras aproape doi ani și a avut o accidentare la coaste, el a fost pe cale să se confrunte cu o luptă pentru MGM Grand la Las Vegas, pe HBO, pe 19 septembrie. Această luptă a fost controversată, deoarece a prezentat o luptă în afara greutății sale și în cadrul unui acord de memorandum care implica variante de greutate și sume garantate. În luptă, Marquez a reușit să lovească Mayweather cu 583 de pumni, dar nu au fost suficient de exacte, în timp ce Mayweather a avut un număr de 490 de pumni și 59% dintre acestea au fost lovituri. Lupta a generat peste 52 de milioane de dolari pentru emisiunea prin HBO, unde Juan Marquez a primit o garanție de 3, 2 milioane de dolari, în ciuda pierderii în provocare și 600 000 de dolari suplimentari pentru a compensa excesul de 2 kilograme din greutatea lui Mayweather. Câștigătorul a obținut 10 milioane de dolari din provocare.

5 Shane Mosley: A câștigat 6, 7 milioane de dolari

Provocatorul Shane Mosley a apărut în imagine cu Mayweather atunci când cutremurul din Haiti a perturbat unele fuziuni. Ambele părți s-au arătat interesate de provocare, întrucât au plecat să lupte pentru titlul de super-welter WBA de la Mosley, la 1 mai 2010.

Provocarea era aproape convingătoare că Mosley urma să câștige în timp ce l-a lovit pe Mayweather într-un pumn de excepție, dar pe măsură ce runde s-au oprit, campionul, Mayweather, a ajuns să controleze și să evite loviturile de putere ale lui Mosley.

Lupta a generat 78, 3 milioane USD, unde Mayweather a luat acasă 22, 5 milioane dolari și un procent din achizițiile de abonament pay per view în timp ce Mosley a primit 6, 7 milioane USD.

reclamă

4 Victor Ortiz: A câștigat 2 milioane de dolari

Un anunț pe Twitter din 7 iunie 2011 a atras atenția mulți, în timp ce Mayweather a anunțat provocarea împotriva lui Victor Ortiz sub campioana WBC a greutății de greutate. Provocarea a fost surprinzătoare, deoarece a fost prima provocare a lui Mayweather, în mai bine de un an, la inelul # 2, clasat în greutate la sudura Ortiz. Provocarea a avut loc pe MGM Grand Garden Arena anul trecut, pe 17 septembrie 2011, unde Mayweather aproape că a pierdut după rezultatele celei de-a patra etape în care Mayweather a suferit o reducere. În ultima parte a luptei, Mayweather a profitat de un moment în care paznicii lui Ortiz au fost jos și au cauzat victoria lui Mayweather. Deși unii o văd ca o metodă de înșelăciune, el a plecat totuși acasă cu o sumă garantată de 25 de milioane de dolari sau mai mult, care era de așteptat să atingă aproximativ 40 de milioane de dolari pentru plata pe vizionare. Între timp, Ortiz a plecat acasă cu cei 2 milioane de dolari ai săi. Evenimentul a generat 78 de milioane de dolari de la telespectatori și a fost cunoscut drept cel mai mare salariu pe spectacol pentru box.

3 Miguel Cotto: A câștigat 8 milioane de dolari

Când Floyd Mayweather a revenit pe ringul ringului 5 mai 2012, publicul MGM Grand Garden Arena din Las Vegas a fost de-a dreptul venerabil să-l învingă pe Miguel Cotto în ciuda absenței sale atât de mult timp în industrie. Mayweather a fost mutat într-o categorie de greutate mai mare, unde Cotto era cunoscut a fi campionul WBA super welterweight și numărul 1 clasat campion ușor la nivel mediu, motiv pentru care face ca această luptă să fie la fel de interesantă așa cum s-a dovedit a fi.

Lupta s-a încheiat cu 12 runde care s-au confruntat cu Mayweather, în timp ce a trecut prin inelul de ieșire din Cotto în mișcările sale și a colțat-o în frânghii. Mayweather a primit apoi 45 milioane de dolari garantat, în timp ce Cotto a primit 8 milioane de dolari din cele 94 de milioane de dolari pe care le-a generat emisiunea. A fost cel de-al doilea profit cel mai mare generator de lupte non-grele, martor în box.

reclamă

2 Robert Guerrero: A câștigat 3 milioane de dolari

Înainte ca Alvarez să intre, Mayweather și Robert Guerrero au avut un duel în 4 mai 2013, la MGM Grand Garden Arena, luptând pentru titlul de campion interimar WBC la greutatea sudului. Deși Mayweather tocmai ieșise din închisoare și era de așteptat să fie în formă, totuși a câștigat provocarea și a plecat acasă luând cei 32 de milioane de dolari pe care i-i garantase Showtime PPV.

Lupta a fost o provocare pentru Mayweather, deoarece Guerrero a încercat o luptă aspră în runda și prin frânghii, dar după a doua rundă, el a luat rapid controlul și a obținut titlul în final.

În timp ce Mayweather a fost luat de 32 de milioane de dolari împreună cu veniturile sale plătite de 1-2 milioane de dolari pe vizionare, Robert Guerrero a primit 3 milioane de dolari pentru luptă.

1 Saul Alvarez: A câștigat 12 milioane de dolari

Aruncarea corectă a ultimei lupte din 14 septembrie 2013 este meciul său cu Saul Alvarez la MGM Grand Hotel, Las Vegas. Oamenii au fost încântați de luptă și mulți participanți erau pregătiți să plătească o taxă de 65-75 USD pentru plata pe viziune. Meciul a fost cel așteptat de fanii Mayweather, obținând toate scorurile, cu excepția unuia. Mayweather și-a arătat eforturile mari cu loviturile de pumn care se rostogoleau la 46%, în timp ce Alvarez era la 22 la sută. Rapoartele indică faptul că Mayweather a primit 41, 5 milioane USD pentru câștigarea luptei. Între timp, Alvarez a primit 5 milioane de dolari garantat din luptă, împreună cu contractele de televiziune din Mexic; prin urmare, suma preconizată pe care a câștigat-o este în jur de 12 milioane dolari. Aceasta a fost prima pierdere a lui Alvarez în cariera sa de lovitură, dar prima lui pierdere a câștigat încă mulți bani.

Etichete: pierderile de primari combate câștigurile

The Aftermath: 10 Pierdători de lupte Mayweather