20 dintre cele mai mari knock-out-uri din istoria boxului

Anonim

În ultimele decenii au fost numeroase meciuri de box memorabile. Poate că ceea ce capătă audiențe în picioare (sau înfiorător) este atunci când un luptător dă o lovitură sau o serie de lovituri atât de tare încât adversarul se prăbușește la sol. Knockout-ul (KO) este cea mai dramatică modalitate de a pune capăt unei lupte, de multe ori preferabilă unei Knockout Tehnice (TKO) sau a unei decizii de judecată atunci când vine vorba de a decide un câștigător. Următoarea listă oferă 20 dintre unele dintre cele mai memorabile lovituri de box din ultimii 60 de ani, în nicio ordine anume.

20 2007 - Darnell Wilson KO Emmanuel Nwodo

Cârligul stâng al lui Wilson îl trimite pe Nwodo în jos într-un morman literal în runda a 11- a .

19 1986 - Mike Tyson KO, Trevor Berbick

„Fier” Mike în cele mai bune. Berbick a fost atât de uimit de lovitură, încât nici măcar nu a putut să se întoarcă în picioare, în ciuda celor mai bune încercări ale sale.

18 1990 - Julian Jackson KO Herol Graham

În a 4- a rundă, Graham s-a descurcat bine și a pus foarte multă presiune asupra lui Jackson. Apoi, o mână dreaptă a schimbat totul.

17 1984 - Thomas Hearns KO Roberto Duran

În runda 2, Hearns îl presează pe Duran înainte de a lansa o lovitură devastatoare pentru a-l elimina.

16 1957 - Sugar Ray Robinson KO Gene Fullmer

Acești doi se întâlniseră în ring cu doar patru luni înainte. De data aceasta, Robinson se asigură că Fullmer nu va reveni.

15 2011 - Nonito Donaire TKO Fernando Montiel

Acest meci nu a avut KO efectiv în el. Cu toate acestea, aveam nevoie de o scuză pentru a folosi acest gif.

14 1952 - Rocky Marciano KO Joe Walcott

Obosit și pe frânghii, Walcott îi dă o lovitură la maxilar, care îl dă afară. Marciano pare să mai arunce unul pe măsură.

13 1965 - Muhammad Ali KO Sonny Liston

Acesta este „Phantom Punch” aruncat de Ali. Unii oameni spun că nu l-au văzut niciodată pe Liston lovit. Lui Ali nu părea să-i intereseze într-un fel sau altul - apoi a continuat să strige la Liston, spunându-i să se ridice de pe covoraș.

12 1994 - George Foreman KO Michael Moorer

George Foreman a rezistat 10 runduri de pedeapsă de la oponentul său înainte de a-l prinde cu un drept. La 45 de ani, Foreman a devenit cel mai vechi campion la Greutate.

11 1998 - Vladimir Klitschko KO Najee Shaheed

Atâția dintre care să aleagă. Shaheed a încercat să se ridice după ce a fost doborât, dar a reușit doar să arate ca Bambi învățând să meargă. Cel mai bine să rămâi jos în această situație.

10 2004 - Samuel Peters KO Jeremy Williams

În runda a 2 - a, Williams a fost împins spre frânghii. El decide să încerce să oprească adversarul și este întâmpinat cu un cârlig imens.

9 2009 - Manny Pacquiao KO Ricky Hatton

Tot ce trebuie spus aici este că acest KO l-a trimis pe Hatton la pensie.

8 1988 - Mike Tyson KO Michael Spinks

Doi boxeri neînvintiți s-au confruntat în Atlantic City, New Jersey. Unul dintre ei a păstrat acea înregistrare. Vă vom lăsa să ghiciți cine ați văzut clipul.

7 Juan Manuel Marquez KO Manny Pacquiao

Până în etapa a 6- a, ambii boxeri au fost într-o formă aspră în acest meci. Marquez arăta mai rău dintre cei doi cu nasul rupt și multă sângerare. O, cât de repede se pot schimba lucrurile.

6 1990 - Buster Douglas KO Mike Tyson

Douglas a fost un subdog masiv care se îndrepta în această luptă. În runda 10, a aterizat o serie de lovituri împotriva lui Tyson, trimițându-l la rogojină. Mulți spun că acesta a fost punctul de cotitură în cariera lui Mike Tyson.

5 1974 - Muhammad Ali KO George Foreman

În runda a 8- a, ambii luptători păreau epuizați. Foreman îl apăsase pe Ali pe frânghii și amândoi uriașii se aruncă lovituri unul la altul. Atunci Ali a izbucnit și i-a dat o serie de lovituri în capul lui Foreman.

4 2004 - Antonio Tarver KO Roy Jones Jr.

Acești doi s-au întâlnit pentru a doua oară în Nevada, după ce Jones l-a învins pe Tarver prin decizie. Tarver s-a răzbunat prin aterizarea unui șut puternic care l-a doborât pe Jones pentru a doua oară în cariera sa.

3 1990 - Mike Tyson KO Henry Tillman

Tillman o învinsese pe Tyson - atunci când erau amândoi amatori. Lucrurile erau diferite acum. În prima rundă, Tyson s-a asigurat că adversarul său știa cine este șeful.

2 1985 - Marvin Hagler KO Thomas Hearns

„Hearns a scăzut, Hearns a coborât în ​​runda a treia.” Comentariu bine amintit de la lupta de la Palatul Cezarului din Nevada. Un Hagler îmbibat și plin de sânge și Harnler-uri semi-conștiente rămân imagini iconice până în ziua de azi.

1 2010 - Sergio Martinez KO Paul Williams

Ce este uimitor în legătură cu acest KO este că puteți auzi puterea și contactul loviturii lui Martinez peste zgomotul și comentariile mulțimii. Williams era afară cu mult înainte să lovească podeaua. Aceasta este considerată în mare măsură a fi „Kockout of the Year” pentru 2010.

20 dintre cele mai mari knock-out-uri din istoria boxului