15 cele mai mari lansări de jocuri video de vreodată

Anonim

Jocurile video sunt cea mai mare industrie de divertisment din jur, dar nu există un lucru mare studiourile de jocuri: lansarea jocurilor care funcționează.

Imaginează-ți acest lucru: mergi la cinema, îți cumperi biletele și gustările, iar când te duci să vizionezi filmul începe să înghețe chiar în scena de deschidere. Sau poate există o coadă de oameni care așteaptă să vadă filmul și sunteți pe poziția nr. 3798 pentru regiunea dvs. Sau poate că începi să urmărești o comedie romantică și niciunul dintre personaje nu are piele. Ridiculos, nu? Și totuși se întâmplă cu jocurile.

Deoarece majoritatea jucătorilor au sistemul lor conectat la internet, de obicei, există remedieri de erori lansate relativ curând după lansare, astfel încât majoritatea problemelor majore sunt rezolvate. Dar asta ar putea dura zile sau chiar săptămâni. În unele cazuri, studioul ignoră doar problemele și îi lasă pe jucători în față.

Acest lucru s-a întâmplat de prea multe ori pentru a conta, așa că aici sunt doar 15 exemple de lansări de joc care au fost eliminări colosale.

15 Simcity (2013)

Ooh băiete. În ceea ce privește lansările teribile, acesta ar putea lua tortul. De ce? Pentru că nimic nu a funcționat și totul a fost groaznic.

Chiar înainte de lansarea acestui joc, au existat multe zgârieturi în cap și furioase mormăind cu privire la cerința jocului ca jucătorii să mențină o conexiune la internet în timpul jocului. Știi, pentru că nu are niciun sens, având în vedere felul de joc pe care îl are.

Acesta a adăugat combustibil la foc doar atunci când jucătorii nu au putut accesa jocul după ce l-au descărcat. Și apoi au existat timpi de încărcare ridicole, prăbușirea frecventă și dispariția datelor despre joc. În concluzie, jocul a sfârșit dezamăgindu-i pe mulți fani.

14 Half Life 2 (2004)

Mulți jucători de PC iubesc magazinul și aplicația Steam. Ei iubesc și Half Life 2, probabil până la punctul de nebunie. Deci, trebuie să fi fost un șoc pentru sistem atunci când lansarea Half Life 2 a dus Steam jos … și i-a împiedicat pe jucători să joace Half Life 2.

Iată de ce a fost un asemenea dezastru. Până la Half Life 2, cu excepția cazului în care ați cumpărat un joc direct de pe Steam, nu a fost nevoie să folosiți programul. Și apoi Half Life 2 a cerut ca jucătorii să descarce Steam pentru a-și autentifica versiunea jocului. Fără Steam, fără joc. Și nu a existat Steam, deoarece serverele au fost copleșite de fluxul de jucători la lansare.

13 Halo: The Master Chief Collection (2014)

Ar trebui să știți chiar din poartă că această listă va avea o serie de jocuri care tocmai au fost lansate. Parțial se datorează faptului că recolta de jocuri din acest an a fost deosebit de proastă și parțial pentru că hei, s-ar putea să aveți în vedere achiziționarea unui joc spart. Asta nu ar face.

Deci, ce a fost cu MCC? Pentru început, nu este încă clar dacă problemele serverului pentru multiplayer au fost încă rezolvate complet. Jucătorii au așteptat mult prea mult pentru o partidă, iar atunci când în cele din urmă s-au asortat cu alți jucători, au fost adesea blocați în jocuri cu echipe pe față. Se pare că jocul 5v3 este distractiv pentru nimeni.

Totuși, actualizările s-au derulat și se pare că lucrurile sunt cel puțin mai bune decât erau.

12 World of Warcraft (2004)

Lucrul despre jocurile multiplayer este că necesită mai multe persoane pentru a se conecta pentru a juca. De multe ori serverele nu pot face față volumului de jucători. Acesta a fost exact cazul WoW, unul dintre cele mai mari jocuri. Vezi, companiile nu vor scoate din evidență puterea serverului de care nu au nevoie și asta are sens - la sfârșitul zilei, trebuie să facă câțiva dolari. Cu WoW, Blizzard nu avea idee despre cât de mulți oameni erau interesați. A fost copleșit și lansarea produsului nu a mers bine.

Jocul a devenit încă enorm, dar a pierdut treptat popularitate de-a lungul anilor. Destul de ciudat, cea mai recentă expansiune a readus atât de mulți jucători care au scăzut, încât încă o dată serverele nu s-au descurcat cu încărcarea. Jucătorii au rămas la coadă ore întregi pentru a juca jocul cumpărat.

11 Skyrim (2011)

Internetul adoră Skyrim, dar nu a fost mai mult decât o mică ură care a fost trimisă atunci când a lansat prima dată. În cele mai multe conturi, a fost un joc minunat, cu multe lucruri de făcut, dar a avut o problemă în sensul că era doar o problemă dincolo de credință.

Jucătorii Xbox s-au plâns de probleme legate de textură. Jucătorii PS3 au avut frustrări ale ratei cadrului. Toată lumea a avut prăbușiri, încetiniri și joc salvând corupțiile de care să vă faceți griji.

Multe dintre cele mai mari probleme au fost soluționate în lunile următoare și, cu o comunitate dedicată de modding, care lucrează cu jocul, este un pariu sigur că aproape orice riduri vor fi curățate mai devreme sau mai târziu (presupunând că te joci pe PC).

10 Batman: Arkham Origins (2013)

Acest joc primește multă ură pentru că nu au fost făcuți de aceiași producători ca și celelalte două jocuri din serie, dar este foarte distractiv să te joci. Ceea ce nu a fost atât de distractiv a fost că a avut probleme tehnice chiar de la lansare.

Problemele tipice au fost ceea ce a afectat acest joc. Frecventele frecvente, sclipirile de rupere a jocului și chestiile care includ căderea din lumea jocului au dat dureri de cap jucătorilor. Deși unele probleme au fost corecte, în cele din urmă, parcă un grup de interes a pierdut interesul de a încerca să le remedieze, concentrându-se în loc să împingă o bucată de conținut descărcabil (pe care jucătorii ar trebui să-l achiziționeze pentru a juca).

9 Fallout: New Vegas (2010)

În 2010, Obsidian Entertainment a prezentat o serie de hit-uri Fallout 3. În 2008 a fost destul de similară, dar sub capotă a avut o serie de probleme care i-au lăsat pe recenzori nedumerați să procedeze cu revizuirea jocului. ARS Technica a scris o piesă pe ea, întrebându-se dacă este posibil, sau corect, să disocie jocul intenționat de bug-urile care împiedică jucătorii să se bucure de el. Răspunsul este încă neclar.

Deci, ce a făcut New Vegas atât de supărătoare? Obiectivele obișnuite de blocare, înghețare, rata de cadru care afectează cele mai multe jocuri, precum și fișiere de salvare corupte și probleme de căutare care au făcut imposibilă jocul. Patch-uri masive au fost eliberate pentru a rezolva aceste probleme.

8 GTA Online (2013)

Iată lucrurile despre GTA Online: a fost atașat de un joc care a fost considerat spectaculos de majoritatea celor care l-au jucat. Așadar, nu este ca și cum nu aveau nimic de făcut în timp ce funcționalitatea lor GTA Online a fost rezolvată - au jucat doar povestea standard GTA V. Dar atunci când achiziționați un produs, doriți să aveți acces la întregul lucru, așa că s-a produs o groază considerabilă în timp ce Rockstar a rezolvat problemele.

Vehiculele ar dispărea la întâmplare, numerarul nu ar genera, iar diverse opțiuni de interfață și funcții în joc, doar flat out, nu au funcționat. A fost nevoie de aproximativ o lună pentru a rezolva unele dintre problemele.

7 NBA 2K15 (2014)

Seria 2K NBA este considerată una dintre cele mai bune francize de simulare sportive din jur, așa că pentru a avea un produs lansat cu tot atâtea probleme, NBA 2K15 din acest an nu este bun pentru moștenire.

Tot felul de reclamații au fost lansate în legătură cu jocul, jucătorii fiind supărați în ceea ce privește capacitățile online care nu funcționează, moneda în joc dispărând și monstruozitățile care induc coșmarul create de funcția de scanare a feței incluse în joc.

De la lansarea lui în octombrie, jocul a primit multiple actualizări, îmbunătățind unele elemente ale gameplay-ului și corectând numeroasele sclipiri ale jucătorilor, inclusiv scanarea feței menționată anterior. Serios, unele dintre aceste lucruri au fost îngrozitoare.

6 Call of Duty: Advanced Warfare (2014)

Acesta a fost umbrit de unele dintre celelalte lansări groaznice din această toamnă trecută, dar nu greșiți: aceasta nu a fost o realizare în lansarea jocurilor viabile.

Unele dintre rezolvările sugerate devreme erau de-a dreptul drepte. Dacă ați descărcat în prealabil jocul pentru Playstation, a fost recomandat să ștergeți și să reîncărcați jocul - toate cele 40 GB din acesta. Pentru Xbox One, s-a sugerat ca jucătorii să nu descarce actualizarea jocului cu care au fost solicitați la introducerea discului de joc. În acest caz, jocul ar face imposibil de instalat.

În concluzie, atât utilizatorii Playstation, cât și cei de la PC s-au plâns de întârzierea masivă atunci când încercau să se conecteze la meciurile multiplayer.

5 Titanfall (2014)

Acesta a fost de fapt corectat destul de repede. Cu toate acestea, înainte de asta, Titanfall nu numai că nu a fost tocmai redat, dar a luat toate capacitățile Live One ale Xbox One.

Titanfall folosește capacitățile serverului scalabile ale programului Microsoft Azure, ceea ce înseamnă că consola face o parte din lucrare, iar serverele au grijă de restul. Problema a apărut atunci când, ca întotdeauna, valul inițial de jucători a încercat să urce în joc, iar serverele nu au putut face față volumului.

Ceea ce a fost, asta trebuia să fie „jocul” pentru Microsoft. Ca și în cazul Halo MCC, eșecul de a obține dreptul de lansare ar fi putut să le coste un anumit impuls în cursa lor să crească vânzările consolei.

4 Diablo III (2012)

Blizzard a fost o altă companie care a căzut victimă a cerinței întotdeauna online pe care a impus-o jocului său, frustrând fanii care au alergat să joace prima tranșă din serie în 12 ani.

Ca și în cazul WoW, problema a fost că cererea pentru joc a depășit cu mult capacitățile de acțiune pe care compania le-a avut. Drept urmare, jucătorii au fost blocați din titlu, lăsați să se simtă invidiați, deoarece așteptau să se alăture norocosilor care puteau accesa jocul.

Deși lansarea tulburată a ucis o parte din entuziasmul jocului, totuși a fost primită destul de bine de fani și critici.

3 Battlefield 4 (2013)

Când o companie descrie lansarea propriului său joc drept „inacceptabilă”, știi că trebuie să fi fost destul de aspră. „Destul de dur” s-ar putea să nu acopere nici măcar ceea ce s-a întâmplat cu Battlefield 4.

Jocul, care tranzacționează rularea pe arcade și ridicarea Call of Duty pentru o experiență mai tactică, a fost plin de probleme de conectare la server, bug-uri, îngheț, prăbușire și multe altele. Deși este adevărat că jocul a fost ambițios prin faptul că a vrut să ofere o experiență vizuală stelară ȘI hărți și lupte enorme pentru Xbox One, Playstation 4 și PC, nimic din asta nu contează cu adevărat atunci când jocul nu poate fi redat, nu-i așa?

La câteva luni de la lansare au persistat multe erori, deși jocul ar trebui să fie redat până acum.

2 Assassin's Creed: Unity (2014)

De obicei, EA este cea mai mare ură de la consumatori. În aceste zile acea distincție încântătoare se duce în schimb la Ubisoft.

În 2013, compania a lansat Assassin's Creed 4: Black Flag, care a fost primit cu multă aclamare. În 2014 a lansat Assassin's Creed Rogue, care a fost primit și cu un anumit entuziasm. De asemenea, a lansat Unity. Acela nu a mers atât de bine.

Unele dintre caracterele controlate de computer au apărut uneori fără piele. Personajul principal ar putea cădea în și în obiecte și s-ar putea bloca acolo. Ședințele multiplayer au fost buggy. Meniurile erau buggy. Moneda din joc era buggy.

Au existat trei plasturi majore, cu un al patrulea presupus să ajungă în curând. Sperăm că Ubi învață lecția.

1 Drive Club (2014)

Este greu chiar să știi de unde să începi cu acesta. Driveclub a fost menit să se lanseze odată cu Playstation 4, apoi a fost întârziat și întârziat din nou. Când s-a lansat definitiv, funcțiile multiplayer stelare pe care le-a promis erau inutilizabile.

De asemenea, a fost menită să se lanseze ca o versiune gratuită pentru abonații Playstation Plus - în același timp în care a fost lansată cealaltă ediție. Problemele în curs de desfășurare cu versiunea obișnuită au împins-o înapoi la … cândva. În cele din urmă, probabil. Încă nu a lansat, este ideea, iar Driveclub a fost lansat în octombrie.

Există încă corecții care sunt rulate, dar performanța serverului este încă problematică. Aceasta ar putea fi doar cea mai proastă lansare într-o lungă perioadă de timp.

15 cele mai mari lansări de jocuri video de vreodată