Cele mai mari 15 echipe ale echipei NBA

Anonim

Ce face un jucător un cancer de echipă? În NBA poate fi o gaură neagră sau tipul care orchestrează chimia proastă a echipei. El ia adesea multe fotografii, uneori toate fotografiile. Acest lucru nu este întotdeauna un lucru rău (preluarea majorității fotografiilor), dar depinde de situație.

Exemple clasice ale NBA sunt Antoine Walker și Antawn Jamison, ambii jucători dominanți pe minge care au marcat multe puncte, au făcut echipe All-Star și au făcut puțin pentru a ajuta echipele lor să concureze pentru un campionat. Tipurile de jucători care vor umple ocazional o mulinetă evidențiată singură, dar rareori îi îmbunătățesc pe jucătorii din jurul lor. Pur și simplu, nu joacă bine cu ceilalți.

Această listă privește jucătorii activi doar în acest moment. Carmelo Anthony ar putea fi cel mai bun jucător al unei echipe de campionat, dar jocul pe actuala echipă Knicks este toxic nu numai pentru Anthony, dar și pentru ceilalți care sunt nevoiți să joace alături de el. Un exemplu perfect de jucător care rănește dezvoltarea echipei și pur și simplu nu o potrivire bună.

Vom încerca să acoperim gama, variind de la veterani care nu sunt pregătiți să lase mingea să se ducă la cârligele clasice pentru a îndrepta „chuckers”. Cine nu face lista? În mare parte, băieții nu mai sunt relevanți, jucători care nu mai au suficiente minute pentru a înșuruba o echipă; asta înseamnă că nu Michael Beasley sau Vince Carter. De asemenea, ați putea fi surprins să nu găsiți Monta Ellis pe listă. Da, încă nu suntem vândute pe acesta, dar se pare că a început un nou capitol în Dallas.

Iată tipurile pe care nu doriți să le tranzacționați și, în unele cazuri, vor plăti pentru a le face să părăsească echipa. Acesta este top 15 cancere NBA în jocul de astăzi.

15 JR Smith - Cavalerii din Cleveland

14 Brandon Jennings - Pistoane Detroit

De când a fost redactat de Milwaukee Bucks, Brandon Jennings a avut tendințe de chucker. Cel mai rău lucru care sa întâmplat a fost că Jennings a renunțat la 55 de săptămâni doar în cariera sa NBA. După asta prea des, el trăgea în loc să caute pasul. Gardienii de la primul punct nu durează mult, iar Jennings, deși nu este în totalitate un caz pierdut, continuă să se lupte cu trecerea pe primul loc. De când a fost tranzacționată la Detroit, Jennings s-a luptat până a trebuit să vină de pe bancă. De curând a recăpătat un rol de început, dar asta nu va dura decât dacă puiul va începe din nou.

13 Carmelo Anthony - New York Knicks

Deja am discutat pe scurt, dar aceasta este o situație în care un jucător este plecat din loc. Carmelo Anthony ar trebui să facă multe fotografii, dar acestea ar trebui să treacă în continuare prin joc și să nu fie forțați doar pentru că sunteți Carmelo Anthony și restul echipei pătează. Sper că Knicks să facă ceea ce trebuie și să se descurce cu Anthony înainte de a fi prea târziu, pentru că amândoi vor scădea dacă nu. Îmi dau seama că Anthony arată bine în bandă portocalie, dar ar arăta bine și în verde Maverick sau violet Laker. El trebuie să aibă cel puțin ocazia de a încerca unul singur.

12 Rudy Gay - Sacramento Kings

11 Kevin Martin - Minnesota Timberwolves

Shooterii trebuie să tragă, nu? Dacă sunteți Reggie Miller sau Larry Bird sau Ray Allen, atunci da. Kevin Martin nu a câștigat lumina eternă verde, dar asta nu îl împiedică să tragă mingea cele mai multe șanse. Martin este un alt împușcat „hot streak” care încearcă să tragă până când este fierbinte, care rănește adesea echipa sa. Chiar și cei mai mari împușcători au știut când să facă vasul sau să pună pe podea și să conducă la cerc. Uneori, se pare că Martin joacă un cu totul alt joc pe teren, alteori se pare că joacă HORSE.

10 Tyreke Evans - New Orleans Pelicans

A intrat în liga cu Brandon Jennings și amândoi au fost lăudați ca viitoare vedete în liga. Nu a durat mult timp ca șutul lui Evans să poarte echipa sa din Sacramento. În ciuda faptului că are un talent natural pentru a ajunge la cerc și atât pentru a termina și a trage faulturi, Evans nu și-a dezvoltat abilitățile de gardă. Ai putea spune că s-au agravat. O parte din acest lucru ar putea fi învinovățit pe Regi, adică cu Clippersul care a avut succes în ultimii ani, Regii sunt una dintre cele mai grave francize, dar niciodată nu a fost doar echipa. În cele din urmă s-au despărțit de moduri. Evans a fost văzut ultima dată cu mingea în New Orleans.

9 Lance Stephenson - Charlotte Hornets

Odată cu Indiana sezonul trecut, rolul lui Lance Stephenson a fost definit. Era un specialist în defensivă care putea să înscrie, cel puțin suficient pentru a menține apărarea cinstită. De asemenea, îi place să sufle în urechi. Desigur, Charlotte a simțit că este piesa care lipsea, așa că au aruncat o mulțime de bani la el. Nimic nu spunea că Stephenson ar trebui să fie „tipul” și acum acest rol i-a fost forțat. Nu s-a descurcat bine, iar prostul nu a distrus orice chimie de echipă pe care echipa a avut-o în sezonul trecut. Acesta trebuia să fie un an mare pentru Michael Jordan și franciza lui Charlotte, dar în schimb au o echipă pierdută bazată în jurul unui tip cel mai cunoscut pentru a sufla în urechea LeBron. Poate salva ceva această echipă? Auzi aia? Michael Jordan se gândește la o altă revenire!

8 Nick Young - Lakers din Los Angeles

Nick Young este un tânăr paznic care nu mai este atât de tânăr. În cel de-al optulea sezon al său, cel care a fost promițător a devenit un prim gardian care rareori are rol în jocul echipei. Ceea ce Tânăr îi place foarte mult să facă este să tragă trei și un procent redus. Tânărul a sărit de la echipă la echipă, sperând să găsească o formă bună. În prezent, el este cu Los Angeles Lakers și nu este un loc minunat pentru el. Cineva care are o reputație de filmare prea des nu ar trebui să fie îndrumat de Kobe Bryant. Oh, stai, Bryant nu are timp să consilieze; el este prea ocupat să tragă, el însuși.

7 Joe Johnson - Brooklyn Nets

Poți fi ambreiaj și cancer de echipă? Dacă răspunsul este da, Joe Johnson este exemplul numărul unu. Când lucrurile merg bine, Johnson este un mare coechipier pe care trebuie să-l aibă; bun pentru 20 de joc și care dorește mereu mingea în mâini la sfârșitul jocului. Flipside este atunci când nu este înconjurat de talentul All-Star; în schimb, revenind înapoi la gaura neagră în care se afla uneori în Atlanta. După caz, în ultimii doi ani, Joe Johnson a fost un contribuabil solid la Brooklyn Nets. În acest an, rețelele sunt scurte în ceea ce privește talentul (și corpurile în general), iar încercările de goluri de teren ale lui Johnson au crescut în timp ce procentul său de gol pe teren a scăzut. De asemenea, acel contract

.

6 Stephen Jackson - agent gratuit

Unde ai fost când s-a întâmplat lupta de la Palat? Îți amintești de Stephen Jackson? Desigur că da. El a fost cel care părea că va ucide pe cineva. Asta a fost cu mulți ani în urmă, dar este greu să-l scuturi. De atunci, Jackson a sărit de la echipă la echipă, jucând uneori cu locuitorii în pivniță (Milwaukee Bucks, Charlotte Hornets) și alteori cântând cu echipele de campionat (San Antonio Spurs). Ceea ce este interesant este cum el nu stă foarte mult nicăieri. Întrebare: Cât durează divizarea unui vestiar? Răspuns: Aproximativ doi ani, numărul mediu de ani pe care o echipă îl va păstra pe Stephen Jackson.

5 Danny Granger - Miami Heat

De unde știi când o echipă este mai bună fără cineva? Ușor, uitați-vă la performanța echipei după ce este accidentat sau tranzacționat. Danny Granger a plecat de la All-Star calibru cu Indiana la banca de rol în mai puțin de doi ani. Era clar când Pacers a fost o echipă mai bună, care a răspândit mai mult mingea și a jucat apărarea echipei. Două caracteristici care nu sunt legate de jocul lui Granger. Este greu de știut dacă va primi bani de franciză din Indiana, dar sunt sigur că până la urmă l-ar fi primit de la cineva. Uneori, notarea nu este suficientă

.

4 Carlos Boozer - Lakers din Los Angeles

Au fost momente în cariera lui Carlos Boozer, unde a fost un tip sigur de „dublu dublu”, cunoscut pentru apărarea dură în jos și un joc bun de post. Boozer a fost o putere valoroasă de a se gândi a fi o piesă lipsă pentru mai multe echipe. Cheia acestui lucru, desigur, este că fiecare termen de comercializare Boozer a fost (și este) disponibil. Acesta este un semn de avertizare. Acum Boozer este cunoscut drept tipul care nu dă niciodată mingea înapoi odată ce i se aruncă. Aceasta este o veste proastă pentru actualul său angajator, Los Angeles Lakers. Cu toate acestea, există o căptușeală argintie și asta din moment ce Kobe nu trece mingea, Boozer nu primește atâtea oportunități pe care și le-ar dori.

3 Jordan Crawford - În prezent joacă cu tigrii zburători din Xinjiang ai Asociației de baschet chinezesc

Uneori mai sunt cârcotași, iar alteori sunt jucători care refuză să nu tragă mingea. Jordan Crawford nu a întâlnit niciodată o lovitură care nu-i place. Puteți arunca o echipă dublă sau o echipă triplă și niciodată nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă părăsi bărbatul, deoarece Crawford va continua să-l împuște. Sigur, există jocuri în care poate să dea singur o victorie prin trageri la cald, dar le numesc „streasuri” dintr-un motiv. Crawford trebuie să fie într-o situație potrivită sau veți ajunge cu o echipă care stă în preajmă să-l privească pe Crawford să tragă mingea spre cerc. Câștigarea și procentele nu înseamnă nimic pentru băieți precum Crawford, atât timp cât își obțin punctele.

2 Kobe Bryant - Los Angeles Lakers

Evident, acest lucru nu a fost întotdeauna cazul și, evident, din cauza lui Kobe Bryant, Lakers au adăugat campionate la moștenirea echipei lor. Cu toate acestea, actuala echipă a Lakers, formată din Kobe Bryant și o mulțime de piese de schimb nu este un lucru bun pentru Bryant. Kobe are multe de oferit, dar însoțirea a 30 de fotografii pe un joc și refuzul de a trece mingea nu-i ajută moștenirea și sigur că iadul nu îi ajută echipa. Iată o idee distractivă: urmăriți Lakers și luați o băutură de fiecare dată când asistați la lucrul în echipă. Nici măcar nu vei prinde un zâmbet. De fapt, vei ajunge să fii șoferul desemnat. Stai, nu e nimic distractiv în legătură cu ideea asta.

1 Josh Smith - Rachete Houston

Josh Smith a fost atât de rău pentru echipa sa, încât Detroit Pistons i-a plătit 20 de milioane de dolari pentru a pleca. Smith este un caz clasic de promisiune și talent, fără ca capul să se potrivească. Cu Atlanta a fost atletic cu un pachet ofensiv înfloritor pentru a merge împreună cu a fi o prezență defensivă, uneori. Acesta a fost întotdeauna lovitura lui Smith, nu a fost niciodată consecvent. Nu poți fi un starter NBA fără să fii oarecum consecvent, mai ales atunci când primești verificări gigantice. Dacă nimic altceva, Josh Smith va fi cunoscut drept jucătorul NBA care a primit cel mai mare pachet de despărțire din toate timpurile!

Cele mai mari 15 echipe ale echipei NBA