10 lucruri pe care nu le știai despre filmele rocky

Anonim

Filmul care a născut ceea ce a devenit probabil cea mai mare franciză din istoria filmelor sportive. Rocky a fost povestea ultimului underdog și va coborî pentru totdeauna ca primul film sportiv din istorie care a câștigat un premiu Oscar pentru cea mai bună imagine. În Rocky II , personajul principal luptă împotriva întârzierilor personale și profesionale, pe cale de a șoca lumea. Rocky III îl prezintă pe domnul T care îi ocupă ca adversar și adversar al lui Rocky. Războiul rece a luat sfârșit în anii '80. Toți îi putem mulțumi probabil lui Rocky IV pentru asta. Dacă sunteți ceva ca noi, vă place să prefaceți că Rocky V nu a existat niciodată și, în schimb, mergeți chiar pe Rocky Balboa .

Cei care sunt fani ai filmelor își amintesc și iubesc scenele celebre. Ei pot imagina Rocky slugging-o cu Apollo Creed. Ei pot auzi amenințătorul Ivan Drago spunându-i lui Rocky „Trebuie să te rup”. Probabil că există o mulțime de lucruri pe care le-ai uitat sau despre care nu ai știut niciodată despre filmele Rocky . Aceasta include unul dintre principalii actori spitalizați în timpul filmărilor, un disc despre câinele iubit al lui Rocky și câteva informații despre sesiunile de antrenament. Această listă va începe cu ce a fost inspirația pentru serialul Rocky , care urmează să lanseze un nou film până la sfârșitul anului 2015.

10 Inspirație pentru Rocky

Este potrivit doar că inspirația pentru cea mai mare serie de filme sportive s-a întâmplat să implice cel mai mare boxer să pășească vreodată în picioare. Sylvester Stallone, pe Archana Ram de Yahoo Sports, l-a urmărit pe Muhammad Ali să-l ia pe Chuck Wepner în 1975, când a primit ideea pentru primul film Rocky . Wepner a fost subdogul în acea zi și a rezistat mai mult împotriva lui Ali decât mulți credeau că o va face atunci când va începe bătălia. Potrivit Yahoo, Stallone a avut scenariul său la doar trei zile de la lupta Ali. Mulțumesc pentru un alt cadou, domnule Ali. Chiar ești cel mai mare.

9 Câinele lui Rocky

Îți amintești câinele care a fost cel mai bun amic al lui Rocky în filmele timpurii și care l-a însoțit pe luptător în timpul unuia dintre celebrele sale alergări? S-a dovedit, pe Shortlist, că există un motiv bun pentru care Rocky s-a înțeles atât de bine cu câinele. Cățelul acela a fost Stallone în viața reală. Avea sens, dacă Stallone dorea ca personajul Rocky să aibă un câine, pentru ca actorul să fi avut o relație cu animalul înainte de începerea filmărilor. De ce să folosești un „câine cascador” când poți avea adevăratul lucru care te urmărește în jurul setului? Cine dintre noi nu vrea să ne ia câinele la muncă în fiecare zi?

8 actori au fost refuzați

Iată o piesă fascinantă a banalului Rocky . Atât Burt Reynolds cât și Robert Redford au fost considerați pentru prima dată rolul principal al filmului. Potrivit piesei Yahoo, studioul a dorit ca Stallone să vândă scenariul pentru că nu-l dorea să joace Rocky. Imaginează-ți, dacă vrei, o lume în care fie Reynolds, fie Redford, ar fi jucat Rocky Balboa. Este ridicol că oricare dintre bărbați ar fi aruncat pentru a juca un luptător subdog și călător care l-a trântit cu necunoscute în sălile de gimnaziu și cluburile liceului. Stallone a sunat corect, refuzând să permită oricui altcineva să fie Rocky.

7 Carl Weathers As Creed Apollo

Deci, cum a ajuns Carl Weathers rolul lui Apollo Creed? Se dovedește că a primit concertul insultându-l pe omul care a scris filmul. Weathers, per Yahoo, a afirmat în timpul audiției sale că ar fi putut face mai bine dacă ar fi avut un „actor adevărat care citește cu mine.” Actorul cu care lucra nu era, desigur, nimeni altul decât Stallone. Stallone poate sau nu a fost jignit de jab verbal. Bărbatul care avea să-l joace pe Rocky a fost impresionat de atitudinea pe care Weathers a fulgerat, deoarece asta a dorit să o vadă Stallone din personajul Creed.

6 Faimoasa scena de formare

Este una dintre cele mai iconice scene găsite în oricare dintre filmele Rocky . Rocky se pregătește pentru a se pregăti pentru o revanșare cu Creed în Rocky II, când unii tineri se alătură cu el. Până la sfârșit, toată lumea sărbătorește după ce Rocky își încheie faimoasa călătorie până la acești pași consacrați. Dan McQuade, de la Philly Mag, a luat ceva timp pentru a încerca să-și dea seama cât de mult ar fi alergat Rocky în acea zi fatidică. McQuade a estimat că, când s-a spus și s-a terminat, Rocky a parcurs 30, 5 mile. Acesta este destul de jog pe care să-l luați pe măsură ce vă pregătiți să faceți față campionului mondial cu greutate.

5 Unde era Adrian?

După cum vă amintiți probabil, Adrian a urmărit revanșa dintre Rocky și Creed în timp ce era acasă și nu în persoană. Acest lucru a fost explicat în povestea filmului, dar exista un alt motiv pentru absența ei. După Shortlist, actrița Talia Shire a fost ocupată să filmeze un alt film când s-au filmat scenele de luptă. Shire trebuia astfel filmată „urmărind” lupta mai târziu. S-ar spera că toți cei implicați vor face o treabă mai bună în programare. Aceste lucruri se întâmplă totuși, iar Shire a fost excelentă în a-și juca rolul de soție preocupată, urmărindu-și soțul luptând.

4 Aspectul Muppets

Personajul Rocky trece de la a fi un necunoscut și un underdog la câștigarea Campionatului Mondial de Greutate. La acea vreme ar fi avut sens doar că campionul ar fi avut o apariție la The Muppet Show . S-a dovedit, după cum explică o piesă Shortlist, că Stallone a participat la Show-ul Muppet propriu cu ani înainte de lansarea lui Rocky III . Pentru a ajuta filmul, Jim Henson a trecut de filmările originale, astfel încât parcă Muppets ar fi prezentat Rocky și nu Stallone. Ne-ar plăcea să vedem o versiune modernă a personajului Rocky care apare pe The Muppets .

3 Stallone a fost internat

Stallone a avut o idee strălucitoare în timpul filmărilor lui Rocky IV . El a crezut, potrivit unei piese de pe Phactual, că ar fi deștept pentru Dolph Lundgren să-l lovească și invers în timpul antrenamentului. Băieții mari care nu sunt boxeri profesioniști care se lovesc unul pe celălalt pot aduce momente proaste și asta a fost cazul lui Stallone în timpul filmărilor. Aparent Lundgren l-a lovit atât de tare pe Stallone, încât actorul a trebuit să fie internat în spital, după ce a avut dificultăți în respirație. Ulterior, s-a aflat că inima lui Stallone fusese învinețită după ce a suferit un pumn în piept. Nu este cel mai bun plan, băieți.

2 Instruire 2.0

Dintre toate scenele de antrenament care au avut loc în universul Rocky , nimeni nu poate fi mai iubit în rândul fanilor filmelor decât cel care a avut loc în Rocky IV . Urăm să rupem caiacul (uite-l, fani care nu se luptă), dar Stallone nu a călătorit de fapt în Siberia, deoarece personajul Rocky se pregătea să-l înfrunte pe Drago. În schimb, Stallone a filmat acele scene din Wyoming. Dar asteapta. Mai este. Lupta care a prezentat Rocky vers Drago a fost împușcată în Vancouver, Columbia Britanică. Amintiți-vă doar că aceste cunoștințe nu pot înlătura faptul că Rocky IV ne-a oferit cea mai mare coloană sonoră din istoria filmelor sportive.

1 uitat Rocky

Rocky Balboa a fost, pentru aceia dintre noi, care a suferit prin ceea ce credeam că va fi filmul final al seriei, surprinzător de bun. Acest film prezintă scene flashback din fiecare dintre filmele anterioare, cu excepția unuia: Rocky V. Rocky V este în schimb complet șters din istorie prin Rocky Balboa și nimic din acel film nu afectează a șasea tranșă a seriei. Asta a fost și încă este în bine. Cu toții am vrea să ne prefacem că Rocky V nu a existat niciodată. Unele posturi de televiziune continuă să prezinte Rocky V din când în când din anumite motive. Lipiți-vă de Rocky Balboa, toată lumea.

203 Acțiuni

10 lucruri pe care nu le știai despre filmele rocky