10 cele mai scumpe ceasuri digitale

Anonim

Timpul este o marfă prețioasă. Ar trebui să fie întotdeauna folosită pentru că, odată ce a dispărut, nu se mai recuperează. Ceasurile au fost întotdeauna în uz. Chiar și lumea antică a avut soare. Pe măsură ce trece timpul, lucrurile se schimbă. Îmbunătățirile sunt făcute constant la lucrurile de zi cu zi, astfel încât acestea să fie mai eficiente și funcționale. La fel s-a întâmplat și cu ceasurile. Oamenii nu mai folosesc ceasuri pentru a spune doar timpul; au devenit la fel de valoroși pentru viața de zi cu zi ca un asistent personal. În unele moduri, unele ceasuri fac ca un asistent personal să fie învechit. Iată o listă cu primele 10 cele mai scumpe ceasuri digitale astăzi.

10 Suunto 9 Baro Titanium (700 USD)

Acest ceas sportiv personalizabil oferă până la 120 de ore de urmărire a activității, ceea ce îl face perfect pentru tipurile de atletism care se așteaptă la majoritatea echipamentelor lor. Cu peste 80 de moduri de sport încorporate, este echipat cu navigare GPS, funcții meteorologice, un barometru și este rezistent la apă până la 100 de metri.

Purtând acest ceas, utilizatorii își pot împărtăși călătoria atletică cu prietenii. Monitorul cardiac Suunto 9 Baro necesită achiziționarea unui accesoriu special înainte de utilizare. Smartwatch-ul ajută la desfășurarea fără probleme a oricărei zile, alertând apelurile și mesajele primite printr-o aplicație Suunto sau una disponibilă de la Google.

9 starea MTM (750 USD)

Stația MTM este disponibilă în trei culori: negru, argintiu și gri. Cumpărătorii pot alege din peste treizeci de tipuri de benzi. Sticla este antireflectantă și rezistentă la zgârieturi, cu o haină care îl păstrează ferit de razele ultraviolete. Este compatibil cu orice smartphone și are o varietate de funcții.

Dispozitivul hands-on poate acționa ca o busolă, iar unele dintre funcții pot fi personalizate prin intermediul aplicației de vizionare. De asemenea, este compatibil cu Android și iOS prin împerecherea Bluetooth. Acest cronometru în stil militar înregistrează și înregistrează activitatea, permițând purtătorilor să-și urmărească pașii și caloriile. Este rezistent la apă până la 100 de metri.

8 SmartWatch conectat Movado (995 USD)

Cu un diametru de peste 46 mm, acest ceas este o frumusețe digitală din oțel inoxidabil și silicon, cu un cristal de sticlă gorilă. Aceste ceasuri sport pentru bărbați sunt rezistente la apă. Powered by Wear OS de la Google, are compatibilitate Android și iOS și este echipat cu peste 100 de variații de apelare pe care le pot personaliza purtătorii.

Pe ecran sunt afișate apelurile telefonice, calendarul, e-mailurile și mesajele primite prin intermediul textului și al paginilor de social media. Movado Connect are chiar aplicații pentru fitness, muzică și este echipat cu asistentul Google și un încărcător pentru modulul inteligent. Marca Movado și colaborarea Google fac ca acest lucru să fie un lucru indispensabil printre junkies-urile gadgetului.

7 Garmin Fēnix 5X Plus (1k $)

Acest ceas este perfect pentru cei care iubesc aerul în aer liber. Sapphire și titan DLC gri gri cu o bandă de titan, prețul este mai mult decât rezonabil pentru toate caracteristicile pe care le oferă ceasul. Este disponibil în trei variante de diametru, cu 51 mm fiind cel mai mare.

Există variații și în timpul bateriei oferite. Bateria smartwatch durează până la 20 de ore, în timp ce GPS-ul durează până la 32 de ore. GPS-ul și muzica durează mai mult de 12 ore, iar funcția UltraTrac durează aproape zile. Există diverși senzori, inclusiv un monitor de ritm cardiac, busolă și giroscop.

6 Tissot T-Touch Expert Solar II (1, 1k USD)

Un alt ceas digital cu energie solară, acest ceas cu ecran tactil pune la îndemână purtătorul o gamă largă de funcții. La modă, are o lună rezistentă la zgârieturi, confecționată din ceramică cu un cristal de safir. Are diametrul de 45 mm și rezistent la apă până la 330 de metri.

Cureaua din cauciuc negru are catarama standard. În ceea ce privește funcțiile, include ELO, altimetrul, o busolă și un calendar perpetuu. Se mândrește cu o baterie de acumulator de la Renata. Funcțional, se poate palide în comparație cu alte ceasuri digitale, dar prețul îl plasează printre cele mai scumpe ceasuri digitale disponibile astăzi.

5 G-Shock GMWB5000FC-1 (1, 2k USD)

Acest ceas digital este modelat după primul șoc G. Versiunea modernizată complet de metal prezintă un aspect mai actualizat, dar are încă o atracție vintage pentru ochi. Oferă o față metalică și o bandă de rășină. O piesă cu energie solară, lumina LED se reîncărcare pe cont propriu.

Conectivitatea Bluetooth este asociată cu aplicația G-shock și aplicația de cronometrare a mărcii, permițând cronometrarea cea mai precisă de la mai mult de cinci emițători din întreaga lume. Ceasul din oțel inoxidabil, cu șurub G-șoc, este rezistent la șocuri și apă până la 200 de metri. Nu oferă atât de multe caracteristici pe care le-ar presupune prețul, dar este potrivit pentru oricine să fie în stare de fitness.

4 ceas digital I-Gucci (1, 4k USD)

Parte a colecției I-Gucci, acest ceas este realizat dintr-o carcasă și cadran din oțel inoxidabil negru, cu numere albe pentru contrast și un frumos cristal de safir. Cureaua de cauciuc are semnatura lui Gucci „GG”. Ceasul are 44 mm diametru și rezistent la apă. Pentru un ceas digital, este ideal în comparație cu mulți alții când vine vorba de funcționalitate.

Este destul de simplu. Are afișaj dual time, format de timp de douăsprezece sau douăzeci și patru de ore, cod de oraș, alarmă și un calendar. Nu sunt multe clopote și fluiere. Cu toate acestea, marca Gucci este ceea ce stabilește valoarea pe această scumpă a prețului scump. Cu toate acestea, dacă doriți un brand cu nume mare, acesta este.

3 Apple Watch Hermès (1, 4k USD)

Apple s-a asociat cu Hermès pentru acest ceas din seria 4. Oțelul inoxidabil este combinat cu sticla de cristal safir și safir, și spatele ceramic. Bateria încorporată acceptă aproape 20 de ore de utilizare și este reîncărcabilă. Rezistent la apă până la 50 de metri, are senzor cardiac optic și electric.

Rulând pe LTE și UMTS, funcționează cu un procesor dual-core pe 64 de biți. Singura captură este că Apple Watch Series 4 (GPS plus Cellular) necesită un iPhone 6 sau mai recent cu IOS 12 sau mai recent. Practic, fără un iPhone, ceasul este învechit. Marketing la cele mai bune rezultate din partea Apple! Deci, dacă faci echipa Apple, iată ceasul tău mișto!

2 Hamilton Pulsomatic H52585339 (1, 6 mil. USD)

Poate că nu ai auzit de Hamilton, dar Pulsomatic a fost conceput pentru a comemora cea de-a 40-a aniversare a primului ceas digital LED din lume, realizat de Hamilton. Compania a continuat să țină pasul cu vremurile din lumea ceasurilor digitale.

Carcasă din oțel inoxidabil cu o lunetă inoxidabilă, acest ceas are un cristal anti-reflectorizat de safir și un ecran cu cristale lichide. Are 48 mm în diametru și rezistent la apă până la 50 de metri. Designul elegant, simplu este perfect pentru un apel unisex. O baterie complet încărcată oferă o rezervă de energie care durează patru luni. Este disponibil cu o brățară de oțel sau curea de cauciuc.

1 Tag Heuer Conectat Modular (6, 2 USD)

Acest ceas de Tag Heuer este realizat cu o curea ceramică neagră cu o lunetă de diamant, care este setată cu mai mult de 60 de diamante. Ecranul tactil acceptă recunoașterea cu mai multe degete și rezoluția 400 x 400. Heuer a făcut echipă cu Intel pentru a se asigura că acest smartwatch digital oferă cele mai bune tehnologii folosind procesorul Intel Atom. Cu 512 megabyte de memorie internă, Tag Heuer Connected Modular oferă utilizatorilor 4 gigabyte de stocare. De asemenea, este compatibil cu smartphone-urile Android care rulează 4.4+ IOS 9.3+. Desigur, un ceas cu toate aceste funcții este echipat și cu conectivitate wi-fi și Bluetooth.

URMĂTORUL: Top 10 Ceasuri cu cele mai scumpe Tag Heuer

Etichete: ceasuri

10 cele mai scumpe ceasuri digitale